כוויות בחניכיים עזרתכם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/05/2020 | 08:22 | מאת: כוויות בחניכיים

שלום רב הייתה לי דלקת בחניכיים וכדי להוריד את הכאב גם עשיתי שטיפות עם מי מלח, גם שאפתי עם מי פה וגם שמתי טיפת כהל בעקבות כל אלה קיבלתי כוויות בחניכיים. הן נפוחות אדומות ועם שלפוחיות לבנות. איך אפשר להקל על הריפוי שלהם? שמתי גל ללא מרשם שמטפל דלקת חניכיים, האם יש משהו טבעי שיזרז את ההחלמה? או משחה שדומה לבפנתן שאפשר לשים בתוך הפה? כמובן שגם אלך לרופא. תודה.

לא רצוי למרוח משחות שונות ואלכוהול שעלולים להחמיר את המצב - חשוב לגשת לאיבחון רפואי בהקדם

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים