כאבים בשתל מלפני שנתיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/04/2020 | 18:06 | מאת: שירה

בהמשך לשאלתי פה לפני כמה ימים יש המשך בנושא : מצאתי קשר עקיף ודיברו עם הרופאה שלי גם אמרה גם היא וגם השיננית למרוח קרוקסדיל ג'ל כמה ימים אם יוטב אז להמשיך ונבדוק שיחזרו לעבוד בקופה ואם לא בעוד כמה ימים ללכת לחירום שבקופה ויעשו צילום. אז מה שאעשה כמה פעמים טוב למרוח את הקרוקסידיל ג'ל ותוך כמה זמן אמורה להיות הטבה?

קורסודיל ג׳ל אמנם מחטא, אבל לא חודר לעומק החניכיים כך שלא צפויה הטבה משמעותית

20/04/2020 | 21:49 | מאת: שירה

אם יעזור תוך כמה זמן תהיה הטבה ?לא שמזניחה רק הקלה ואם תיזרו בקרוב לרופאה הקבועה אלך אליה שתצלם אם לא אז לרופא במתכונת החירום אבל בכל מקרה אם עכשיו בחירום ואם שתחזרו בתקווה בקרוב אלך שיצלמומויבדקו.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים