דלקת חניכים שהתפשטה ללחיך

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/03/2020 | 17:04 | מאת: איריס

ד"ר חיה מאיר שלום. לפני4 ימים בלילה התחיל כאב בשן כשאכלתי איתה . בבוקר למחרת החניכים כאבו .למחרת החיך מצד ימין התנפח מאד ונהיה צהוב .מרחתי ג'ל קורסידיל ועשיתי שטיפות עם קורסידיל. למחרת רופא שינים צילם וראה שהמקור לא בשן אלא ברווח בין השינים, אבחן כדלקת חניכים ונתן אנטיביוטיקה מוקסיפן 500 לשבוע 3 ביום. לוקחת 3 ימים יש רק שיפור קל בחיך והבלוטה בצואר שכאבה פחות כואבת ... אך אני עדין סובלת מחכה להמלצתך תודה רבה איריס

לפי דברייך קיימת דחיסת מזון בין השיניים. יש לתקן את נקודת המגע בין השיניים כדי למנוע דחיסת מזון ודלקת. כמובן שיש צורך באיבחון מדוייק- דבריח אלה מתבססים על הפרטים ששלחת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים