סילונית מים ומברשות בין שיניות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/03/2020 | 15:26 | מאת: ליאור

היי ד"ר יש לי דלקת חניכיים קניתי את המברשות הבין שיניות ואפילו הסוג הכי קטן שיש לא מצליח להכנס לי בין השיניים(צפופות) הבנתי שפתרון חלופי למברשות זו הסילונית מים. השאלות שלי הן האם זה יבצע את אותה פעולה? מה יותר מומלץ?(הסילונית/המברשת הבין שינית) אם המברשת הבין שינית לא נכנסה לי המים כן ייכנסו?

סילונית מסלקת שאריות מזון ולא רובד חיידקים ולכן היא לא מבצעת את אותה פעולה של הסרת רובד כפי שמברשת בין- שינית עושה. - אם המברשת הבין-שינית לא נכנסת ממליצה לך להשתמש בקיסם דנטלי או בחוט דנטלי באיזורים הצפופים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים