סימן לבן מעל חודש בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/02/2020 | 15:34 | מאת: יוסי

שלום דוקטור , בחודש האחרון הופיע לי סימן לבן בחניכיים שלא יורד , קבעתי תור לרופא שיניים(אני חייל בצבא)אז ראיתי רופא צבאי של שיניים והוא אמר לי שזה מעין קימור בחניכיים ושהצבע זה צבע שיש לחלק מהעדות וזה בסדר , לא יצאתי רגוע ועדיין חושש מהסימן הזה , שבנוסף אליו מופיעים סימנים קטנים לבנים שיורדים בצחצוח שיניים , כדאי לי ללכת לעוד רופא שיניים חיצוני ולשלם מכיוון שאני במערכת הצבאית ומבוטח רק אצל רופאים צבאיים.

תוכל לגשת לכירורג פה ולסת בתל השומר או למחלקהלמחלות חניכיים בתל השומר מטעם הצבא

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים