פגיעה בחנכיים טיפול מומלץ

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

07/02/2020 | 12:42 | מאת: שלומי

בן 34 לאחר שימוש בחוט דנטלי נגרם לי נזק לחנכיים באזור של בן השניים , איפה שרואים את החנכיים בצורה של משולש בשיניים הקדמיות לסט עליונה מהצדדים.כלומר אם לוקחים שתי שניים צמודות ויש ביניהם חנכיים בצורה של משולש.עקב השימוש בחוט בצורה לא נכונה, קטעתי פיזית את המשולש שנמצא בן החנכיים דבר שיצר מן שקע "חור שחור" וזה פוגע לי בחיוך. 1.מה עלי לעשות ואיזה טיפול אני אמור לעשות לדעתך? 2.האים זה ניתן לטיפול לתיקון בדרך זו או אחרת? 3.מה עלי לעשות על מנת למנוע מקרה דומה? בחנכיים? תודה מראש.

חשוב לדעת ששימוש בחוט דנטלי הוא חשוב אבל יש אמצעים אחרים לניקוי בין השיניים כגון קיסם דנטלי או מברשת בין שינית. הכי קריטי זה לא לגרום נזק. ממליצה לגשת לרופא מומחה למחלות חניכיים לאיבחון הדרכה וטיפול

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים