ניקוי שיניים טוחנות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/01/2020 | 04:24 | מאת: ניר

שלום דר' רציתי בבקשה לקבל המלצה לניקוי שיניים טוחנות .. קיבלתי מהפריודנט שלי המלצה למברשת בין שינית של פארו . אלא שרק בחלק מהשיניים אני מצליח להחדיר את המברשת .. יותר בחלק הקדמי .היכן שישנה גישה. לשיניים הפנימיות יותר בתוך הפה אין כל כך גישה להחדיר את המברשת בין שינית . והבנתי שחוט דנטלי לא כל כך יעיל לניקוי בין טוחנות בחלק היותר פנימי בפה . אשמח לשמוע המלצתך ד"ר

יש מברשות בין-שיניות בגדלים שונים - צריך להתאים את קוטר המברשת למרווחים השונים בפה. אפשר גם להשתמש במברשת קונית (כמו משולש) שמתאימה למרווחים גדולים וקטנים. באיזור הטוחנות ניתן לכופף מעט את ראש המברשת על מנת להקל את הכניסה של המברשת בין השיניים. כדאי לגשת לרופא שלך עם האביזרים שרכשת ולקבל הדרכה בפועל.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים