טיפול אורתודנטי ונסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

02/12/2019 | 11:38 | מאת: יאיר

שלום, אני בן 30, התייעצתי עם פרדיונט אך מבקש חוות דעת נוספת - יש לי נסיגת חניכיים קלה מאוד ("אין אובדן גרמי"). אני מעוניין לבצע טיפול אורתודנטי קל בשיניים הקדמיות (שן אחת נמצאת מאחורי הקשת). נאמר לי שיתכן והטיפול יגרום לנסיגה להחמיר, אך מצד שני חשוב ליישר את השן כדי למנוע בעיות בעתיד עקב עומס על השן. לא קיבלתי תשובה החלטית האם כדאי לבצע את היישור או לא. רציתי לשמוע את דעתך. תודה

02/12/2019 | 12:24 | מאת: יאיר

אגב, מדובר בטיפול בקשתית במספר שיניים בלבד, ולא בטיפול מלא עם קוביות

לא אוכל לחוות דעתי ללא בדיקה קלינית ורנטגנית

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים