הקצאת שורשים- האם מלווה בכאבים? יש דרך להימנע?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/08/2019 | 16:30 | מאת: הקצאת חניכיים

שלום רב, יש לי דלקת חניכיים ורופאת השיניים אמרה כי אני צריכה לעשות הקצאות. אני ממש ממש מפחדת, בעיקר מהכאבים. רוצה מאןד להימנע מכך ולא יודעת אם זה נכון או אם יש דרך אחרת.. אני מעשנת כבדה, זו פעם ראשונה שיש לי דלקת חניכיים שאני מרגישה ויודעת עליה. היא מלווה בדימום העת הציחצוח והנפיחות.

הקצעת שרשים מבוצעת בהרדמה מקומית ולכן אינה כואבת במהלך הטיפול עצמו. זהו תהליך חשוב וחיוני להבראת החניכיים. ללא טיפול תימשך הדלקת וספיגת העצם התומכת בשיניים והן עלולות לזוז ממקומן ועלול להתעורר צורך בעקירתן - אין אפשרות אחרת - זהו הטיפול השמרני ביותר למחלת חניכיים - אין מה לחשוש ממנו - יש לחשוש מלא לעשות את הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים