כיסים עמוקים בשן ספיצפית

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/08/2019 | 11:00 | מאת: ירון

שלום רב, כפי שניתן לראות בצילום המצ"ב, יש כיסים עמוקים בשן מס' 17. המלצת הרופא לעקור את השן. יש לציין שאין סממנים של דימום או תזוזת שן או משהו אחר. השאלה כיצד יתכנו כיסים דווקא בשן ספציפית כאשר בשאר השיניים אין צורך אפילו בהקצאת שורשים? מה הסיכוי שכיסים כה עמוקים יפגעו גם בשיניים אחרות?

לא הצלחתי להוריד את הצילום בכל מקרה יש אפשרות לכיס עמוק ספציפית לשן אולי עקב סדק אורכי בשרש או בעיה ספציפית אחרת - העניין דורש בדיקה קלינית ורנטגנית

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים