מחלת חניכיים אגרסיבית

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/08/2019 | 14:40 | מאת: אור

אני בת 22. יש לי ככל הנראה מחלת חניכיים אגרסיבית על רקע גנטי(כתבתי כנראה כי אף פעם לא הלכתי להיבדק יש לי חרדה דנטלית) אבחנתי את עצמי על סמך המיקרים שהיו לאבא ולאחים שלי. יש לי דימום ספונטאני ולא דווקא בעת אכילה או צחצוח. מפחיד אותי שיצטרכו לעקור לי שיניים. השאלה שלי: יש לי כ-3 שיניים זזות(רק כשאני מנסה להזיז אותם הם זזות קלות) אבל זה לא מורגש\מפריע לי באכילה. האם ניתן לטפל בהן או שחייב לעקור? אשמח לתשובה היום(כי מחר אוכל ללכת כבר לרופאת שיניים ולצילום.) תודה.

אין אפשרות לענות לך על השאלה האם ניתן לטפל או לעקור ללא צילומי שיניים ובדיקה - כמובן שאם תתמהמהי בבדיקה המצב יחמיר - גשי לבדיקת רופא מומחה לחניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים