איבוד רקמת חניכיים בעקבות סתימה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/05/2019 | 11:02 | מאת: אלי

שלום, ביצעתי לפני כמה ימים סתימה שקרובה לשורש (בצד השן). במהלך הסתימה החניכיים נפצעו והרופא תפר לא את האזור. לאחר הורדת התפרים אני רואה שאיבדתי באזור רקמת חניכיים. הרופא טוען שהכל בסדר ואין לי ממה לדאוג, רק להמשיך לבצע מעקב שגרתי אצל רופא וללכת כל כמה חודשים לשיננית. מה דעתך?

לפעמים החניכיים מתאוששים ו״זוחלים״ במעלה השרש. במידה ומדובר באיזור אסתטי ואין שיפור, ניתן לבדוק אפשרות ביצוע כיסוי השרש באמצעות השתלת חניכיים. כדאי להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים