חניכיים מתיבשות והפה יבש. שותה מים ואין לי בעיות של סוכר.

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/05/2019 | 12:55 | מאת: קרן

שלום דר חיה, הפה שלי יבש והיובש מגיע מחניכיים של שן 37 ומתפזר בכל הפה. ההיסטוריה של שן זו בקצרה: בוצע 2 תעלות במקום 3 (טיפול שורש) שנה שלמה לסירוגין על אנטיביוטיקה. לאחר שנה בוצע חידוש טיפול שורש על ידי מומחה. (השן תקינה) ואז יש לי יובש בחניכיים. מה עושים? האם זה משהו שיכול לחלוף. (חמישה חודשים סובלת) תודה.

לא מובן הקשר בין השן לבין יובש הפה, ממליצה לגשת לבדיקת רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה לבדיקת תפוקת הרוק- יש לאבחן יובש פה ולטפל לפי הצורך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים