ניקוי אבן עמוק והקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

16/04/2019 | 14:48 | מאת: דורית

שלום, יש לי מחלת חניכיים המוגדרת ברמה "בינונית". רופא אחד מציע לי טיפול בלייזר (נחשב חדיש יותר) ואחר את הטיפול הקונבנציונלי ע"י שיננית. כמובן שיש הבדל גדול גם במחיר. מה להעדיף?

מחלת חניכיים צריכה להיות מאובחנת על ידי מומחה למחלות חניכיים - אני ממליצה לך לקבל חוות דעת וטיפול במרפאת שיניים על ידי מומחה למחלות חניכיים על ידי מומחה למחלות חניכיים - פריודונט

16/04/2019 | 17:57 | מאת: דורית

שלום, האבחון נעשה על ידי פריודנט. עשיתי כבר את כל הצילומים הנדרשים ואני צריכה להחליט עכשיו על הטיפול. תודה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים