כאבים שבועיים אחרי הקצעת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/04/2019 | 06:24 | מאת: מוריה

עברתי *לפני כשבועיים* הקצעת חניכיים ברבע פה. לאחר שעברה ההרדמה הייתה לי רגישות באיזור (דימום בכל נגיעה עם הקיסם מברשת- מה שלא היה קודם). כרגע עדיין יש לי רגישות באזור ולפני 3 ימים התחיל לכאוב לי קצת, צורך בלתי נשלט פשוט לדחוף את החניכיים לכיוון השיניים. נגעתי באמצעות האצבע באזור וראיתי שהאזור רך ולא כמו החניכיים בשאר חלל הפה. האם האזור עדיין מחלים או שיש סיבה לדאגה?

לאחר ביצוע הקצעת שרשים יתכן כאב, אם את מתקשה בצחצוח שיניים באיזור בגלל הרגישות אני ממליצה לבצע שטיפות פה - אפשר עם מי מלח - חצי כפית מלח בכוס מים פושרים. להשתדל לצחצח ולנקות גם בין השיניים עם קיסם דנטלי או מברשת בין-שינית וכמובן לגשת לביקורת אצל הפריודונט.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים