כאב לאחר חשיפת השתל....

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/02/2019 | 05:15 | מאת: סיון

שלום עשיתי השתלה בשן הקידמית ואחרי חצי שנה עשיתי חשיפה ואחרי שההרדמה קצת ירדה בערך אחרי שעה מרגע ההרדמה התחילו לי די כאבים חזקים שעברו אחרי כשעה וירד לי קצת דם והפסיק שתיתי קפה שעתיים אחרי הטיפול ואז אחרי כמה שעות אכלתי פרכיות שקצת פגעו לי במקום ומאותו זמן בזמן האוכל כואב לי בשתל וגם לפעמים סתם ככה כמעט ולא אבל קורה ואני 5 ימים אחרי החשיפה והוא עשה לי צילום והוא אמר שהשתל תקין, הכאבים נורמלים ? כי כששאלתי את הרופא ישר אחרי שסיים את החשיפה הוא אמר שלא אמור לכאוב לי , אני אמורה ללכת לבדוק את זה? קצת דואגת.. זה יכול להעיד על כשל בשתל ?

אם יחלוף שבוע נוסף מזמן החשיפה ועדיין תחושי כאב - כמובן שרצוי לבדוק את המקור לכאב. מכיוון שמדובר רק על מספר ימים לאחר הטיפול הכירורגי - הכאב סביר. בכל מקרה, אם את לא בטוחה אין שום בעיה ואפילו רצוי לגשת שוב לרופא ולבדוק שוב.

25/02/2019 | 19:38 | מאת: סיון

היום זה היום החמישי ובבוקר כאב לי והיום לקראת הערב קצת פחות כמעט בכלל, את אומרת שמיום החשיפה עד 14 יום הגיוני שיכאב או עד 7 ימים מיום החשיפה? וזה שהיה דימום קל שעה אחרי זה הגיוני? תודה רבה על תשובתך!

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים