מה ההבדל בין מי פה קורסודיל לג'ל קורסודיל?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/02/2019 | 12:30 | מאת: הודיה

יש לי כאבי חניכיים הן לא מדממות/נפוחות רק כאבים .. הפנו אותי למומחה לחניכיים.. עד אז אמרו לי לקחת אנטיביוטיקה ולמרוח ג'ל קורסודיל.. בעבר השתמשתי עם מי פה קורסודיל שעזרו לי . האם הג'ל יותר חזק? מאלחש כאבי? ומה ההבדל בינהם?

קורסודיל ג'ל מיועד לשימוש מקומי ולא לכל חלל הפה - הג'ל נצמד לאיזור השן והחניכיים וריכוז החומר הפעיל גבוה יותר מאשר בשטיפה. בכל מקרה הג'ל והשטיפה מעט מקלים על ידי חיסול החיידקים הנמצאים על פני השטח באיזור אבל הם לא מגיעים לעומק החניכיים ולכן חשובה בדיקת מומחה לחניכיים בכל מקרה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים