ניקוי אבן לפני בדיקת פריודנטית

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/02/2019 | 16:33 | מאת: נועה

בגלל מחלת חניכיים בינונית מתקדמת, בהמלצת פריודנטית עשו לי הקצעות שורשים+ פריוצ'יפ. נאמר לי לחזור לפריודנטית בעוד חודשיים לביקורת. השיננית המליצה שמספר ימים לפני הביקורת אצל הפריודנטית אעשה שוב ניקוי אבן. (כיוון שהחניכיים מחלימות וניתן יהיה לנקות עוד) האם ההמלצה נכונה? תודה

ההמלצה טובה. אכן בעקבות הקצעת שרשים צפויה התכווצות החניכיים ואבנית שהיתה תת חניכית יכולה להתגלות ולהיות על חניכית כך שהשיננית תוכל להסירה. בנוסף השיננית תחזק את הרגל הצחצוח וזה כמובן חשוב מאד. ממליצה על טיפול שיננית כל שלושה חודשים בכל מקרה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים