בעיה שמרגישה שיש בשתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/01/2019 | 20:10 | מאת: סיגל

מאז,שהרכיבו לי את הכתר לשתל לא מתרגלת הרגשה שטיפה תנועה נפגשת למרות שאמרו שאין בעית גובה ולחץ וכאב כל לעיסה וגם שמנקה רק מתקרבת ונגיעה קלה בניקוי מרגישה אי נוחות ולחץ מה יכול להיות הבעיה לזה ומההאפשר לעשות שלחו אותי לצילומיםמעשיתימונראה בתור מה אמורים לראות שבר אין האם בעיית גובה בעצםצאו בחניכיים גם רואים ובכל מקרה מה יכול להיות הסיבה לתחושות שלי ומדובר בשתל על טוחנת עלעונה וכתר מוברג.

קשה לדעת מה מפריע בלי בדיקה. אם הרופא/ה לא מאתר/ת את הבעיה רצוי לגשת לבדיקת מומחה לחניכיים או לשיקום הפה לחוות דעת שניה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים