הצורך בניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/11/2018 | 07:58 | מאת: יערה

רציתי לשאול הבנתי שיש מקרים שכתר ללא מתכת אלא זירקוניה עם ציפוי חרסינה יכול לבטל את הצורך בניתוח הארכת כותרת קטע שהוא גבולי מתי מצב כזה יודעים בוודאות התחילו לנסות אבל יכול להיות שיעשו צילום שיגיעו הזירקוניה למדידה וצילום ויראו שצריך או אפילו אחרי ציפוי החרסינה במיוחד במצבים גבוליים או תמיד יודעים בטוח לאחר הכתר הזמני?

ההחלטה לגבי הצורך בהארכת כותרת נתונה לרופא המשקם המעוניין באופן טבעי בהצלחת אחיזת הכתר לאורך זמן ממליצה להתייעץ אתו/ איתה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים