טיפול בנסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/11/2018 | 16:36 | מאת: עמית

האם ישנם מומחים בארץ המשתמשים בטכניקות נוספות לטיפול בנסיגת חניכיים ולא רק על ידי ניתוח בו לוקחים חלק מהחלק העליון הפנימים של הפה ותופרים את זה באזור של הנסיגה כדי לטפל בה? האם יש רופאים שמשתמשים בטכניקות כמו ויסטה או גאם דרופ וכדומה כדי להוריד את קו החניכיים ולא על ידי ניתוח מאוד מכאיב? יש לי נסיגת חניכיים רק מעל ניב אחד ואני רוצה לדעת עם יש פתרון נוסף ואם יש רופאים בצפון שמטפלים בשיטות אלו ואם כן איך אני מוצאת אותם?

כל שיטת כיסוי שרשים/השתלת חניכיים היא ניתוח- לא משנה מה הטכניקה. רב הפריודונטים בקיאים בשיטות הכירורגיה השונות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים