דימום בעת מדידות לכתר

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/10/2018 | 18:06 | מאת: שירי

היי היום עשו לי מדידות ראשונות לכתר שגם עברתי לפני חצי שנה הארכת כותרת במהלך המדידות כמה פעמים ירד דם ואפילו קצת הרבה אין לי איזה דלקת משמעותית זה כתוצאה מהמדידות האם יכול להיות שתהיה לזה השפעה על איכות המדידה ויצטרכו מדידה חוזרת בעקבות זאת?

אני מקווה שלא, לפעמים תהליך נטילת המידה גורם לדימום. יבדקו את הכתר בפה בפעם הבאה ויוודאו שמתאים

29/10/2018 | 20:22 | מאת: שירי

למרות שדימום לא קטן ירד איזה כמה זמןמעד,שהצליחו להפסיק. תיארתי לעצמי בגלל המדידות אבל יכול כן להפריע למדידות ובגלל שהמקום אבר הארכת כותרת לפני חצי שנה יכול להיות שרגיש יותר עדיין ובגלח זה הדימום . כי עובדה עשינו בעוד שן במקום אחר ולא ירד בכלל גם יכול להיות קשר?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים