היי ד"רציתי לדעת... ..

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/09/2018 | 00:08 | מאת: שירן

איזה משכת שיניים מומלצת שנכנסת לחורים/כיסים שנוצרו בין שן לשן בחניכיחם ויוצרים כאב.מרגיעה כאב? כרגע אמרו לי לא להתעסק עם החניכיים ושעדיף להמנע מניתוחים בחניכיים. כי אני צעירה בת 29 . המליצו לי על פרודנטקאס אבל לא מוצאת על המדף.

אין חשיבות לסוג משחת השיניים - כל משחה היא טובה, מה שחשוב זה טכניקת הצחצוח ושימוש באביזרים לניקוי בין השיניים כמו קיסמים דנטלים ומברשות בין-שיניות. טיפול בחניכיים חשוב מאד - לא לדחות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים