עד שאלך לרופא ביום שישי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/06/2018 | 22:40 | מאת: קורל

אתמול הרגשתי לחץ חזק בחניכיים נקודתי גם למעלה וגם למטה. זה היה בלילה כשנשכבתי לישון.. לא הצלחתי להירדם מרוב כאבים חזקים .. הלחצים הפכו לכאבים בלתי נסבלים .. לקחתי נורופון ולא עזר גרגרתי עם מים פושרים שמתי קרח ולא עזר. כשישבתי פחות הרגשתי בכאב וכנשכבתי הרגשתי ממש לחץ כמו דפיקות פטיש. החניכיים נפוחות מעט ולא הבחנתי בדימום. מה זה יכול להיות? מה יכול להקל בזמן כאב עצום כזה שתוקף באמצע הלילה? האם יש משהו לשיכוח מידיי? אשמח לתשובה

הכאב שאת מתארת מתאים לכאב הנובע מבעיה בשן עצמה, ככל הנראה צורך בביצוע טיפול שרש בשן. יתכן שקיימת בעיית חניכיים אך היא משנית ולא היא אחראית לכאב שאת חשה. ממליצה לגשת לרופא שיניים לבדיקה וטיפול

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים