דימום ספונטני מהחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/05/2018 | 21:43 | מאת: שרונה

שלום, אני בת 25 ללא בעיות רפואיות ב3 הימים האחרונים אני חווה דימום עדין בין השיניים הקידמיות הראשונות ממש 3 טיפות וזה מפסיק, באותה שעה בעיקר ב9 10 בערב. האם זה מעיד על משהו רציני ? לצערי התורים לשיננית הם מאוד ארוכים כך שלא נותרה לי ברירה אלא להמתין

12/06/2018 | 16:46 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שרונה שלום, דימום המחניכיים- זה סימן ראשון למחלת חניכיים מתקדמת יותר או פחות. פני למומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים