אנטיביוטיקה המוחדרת לכיסי החניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/03/2018 | 12:26 | מאת: שירה

שלום לך!אני נמצאת בתהליך של הקצעה רציתי לדעת האם בכל הקצעה מזליפים אנטיביוטיקה לכיסי החניכיים.היות ואתה ממנהלי הפורום ברצוני לשאול מדוע העלויות הגבוהות כ"כ עבור 2 מפגשי הקצעות המסתכמות במספר אלפים

12/04/2018 | 16:10 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירה שלום ראשית אינני מתעסק בעלויות כספיות בפורום זה. ההחלטה לגבי החדרת אנטיביוטיקה או לא נתונה לשיקול דעתו של הרופא ובהסכמת המטופל -מטופלת. המטרה של טיפול זה היא להשיג שיפור נוסף במצב החניכיים ואולי למנוע בכך צורך בניתוח חניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים