נסיגת חינכיים-מה הטיפול ?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/08/2017 | 09:20 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 38 יש לי נסיגת חינכיים ויש לי בשן מס' 25 "כיס" רציתי לדעת מה הטיפול המומלץ לבעיה זאת ? ומה אפשר לעשות כדי למנוע החמרה של הנסיגה ? תודה .

25/08/2017 | 09:42 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מיכל שלום צריך לבדוק האם יש לך נסיגת חניכיים ללא מחלת חניכיים- במקרה זה הטיפול הוא ביצוע השתלת חניכיים לגבי ה-כיס- צריך לדעת מה מקור הכיס- מחלת חניכיים, סדק בשן בכל מקרה רצוי שתעברי בדיקת חניכיים אצל מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים