שתל+הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/06/2014 | 20:21 | מאת: שירה

עושים לי שבוע הבא התקנת שתל + הארכת כותרת. שאלתי כמה זמן אחרי הטיפול יכול להתחיל כאבים כלומר לכמה זמן בערך מחזיקה הזריקה המקומית , ואיזה תופעות עוד יכול להיות ולכמה ימים יכולים להמשך הכאבים ומה אפשר לקחת להקל במידה ויש? והאם מרגישים בזמן הטיפול משהו אחר מאשר טיפול רגיל של סתימה ? טיפול שורש? וכו'

08/06/2014 | 17:33 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירה שלום הכאבים מופיעים לאחר שההרדמה נעלמת ונמשכים יום-יומיים. הכאבים נסבלים עם משככי כאבים. מומלץ לקחת משכך כאבים עם סיום הטיפול ולא להמתין

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים