נסיגת חניכיים - החזרת מצב לקדמותו

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/08/2017 | 19:41 | מאת: תומר

שלום אני בן 31 וכנראה צחצחתי שיניים חזק מדי במשך כמה שנים. לא הייתי מודע. בנוסף, אבי סבל מנסיגה בגיל 50 בערך. כעת יש אצלי נסיגת חניכיים משמעותית. האם ניתן לתקן את המצב?

16/08/2017 | 07:53 | מאת: אסף

לי יש בעיה דומה . שמעתי שיש שיטה חדשה שנקראת pinhole. קראתי עליה לא מעט אבל כמו כל טיפול שנעשה באזור הפנים , יש חשש כזה או אחר.

16/08/2017 | 10:52 | מאת: תומר

תודה

17/08/2017 | 17:07 | מאת: ד"ר אלון סבאון

תומר שלום ניתן לטפל בנסיגות חניכיים ע" ביצוע השתלת חניכיים. אתה צריך לעבור בדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים על מנת שיראה את מצב החניכיים לפני ויסביר יותר בפירוט לגבי הטיפול והצפי לכיסוי הנסיגות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים