הבקעת שן ונסיגת חניכים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/07/2017 | 11:12 | מאת: אפרת

שלום רב התחלתי לפני כחודש וחצי טיפול אורטודנטי על מנת להבקיע שן אחת ספיציפית שעלתה על קו החניכים, הטיפול חל על כול הלסת העליונה. אחרי חודש וחצי ניתן לראות נסיגת שינים בשתי הצדדים שלא היו הכוללים רגישות יש לציין שרופאת חניכים אישרה לי להתחיל בטיפול למרות שהיו נסיגות בעבר השאלה האם יש צורך לעצור את הטיפול? האם בעזרת הטיפול ניתן להכניס פנימה את השור שנחשף? אודה לתשובה

24/07/2017 | 16:11 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רצוי שרופאת החניכיים תראה אותך שוב על מנת לוודא שאין דלקת בחניכיים. בעקרון אין בעיה לבצע יישור שיניים גם לאנשים שהייתה להם מחלת חניכיים ובלבד שהמחלה טופלה ואין דלקת שחוזרת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים