הארכת כותרת בשן

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/04/2014 | 12:15 | מאת: ירדן

שלום שולחים אותי להארכת כותרת בעקבות שבר מתחת לקו החניכיים. האם בעקבות זה יכול להיות שאת הכתר הזמני ששמו אני מרגישה לא בנוח איתו ורק אחרי הניתוח ארגיש טוב יותר? ואחרי הניתוח מתישהו בזמן ההחלמה צריך לעשות משהו עם הכתר הזמני או שמוציאים אותו לגמרי ? ותוך כמה זמן בדרך כלל מוציאים תפרים וכמה זמן יכולים להיות כאבים אחרי הניתוח ?

10/04/2014 | 16:30 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ירדן שלום מהסוף להתחלה -כאבים נסבלים עם משככי כאבים יום יומיים מקסימום -הוצאת תפרים לאחר שבוע -אחרי הניתוח צריך לתקן את הכתר ולהתאים אותו למצב החדש-לאחר הסרת תפרים -יכולה אך לא צריכה להיות אי נוחות בשלב הזה עם הכתר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים