צבע חניכיים לאחר כתרים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/03/2014 | 16:27 | מאת: miri

שלום, בשיניים הקידמיות העליונות יש לי כתרי חרסינה עם מתכת בסיס לא אצילה כ 6-7 שנים וצבע החניכיים שלי נצבע בכחול שחור כתוצאה מהכתרים. כעת התחלתי טיפולים בכדי להחליף את הכתרים בכתרי זירקוניה. האם הצבע בחניכיים ישאר לאחר החלפת הכתרים? במידה ולא, האם יש טיפול שיכול להעביר את זה? תודה.

18/03/2014 | 10:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מירי שלום צריך לבדוק את הצבע לאחר שמבוצעים כתרים זמניים טובים. במידת הצורך ניתן לבצע השתלת חניכיים ע"מ לשנות את הגוון של החניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים