נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

22/01/2014 | 17:51 | מאת: א

שלום רב בביקורי האחרון במרפאת שיניים אובחן אצלי נסיגת חניכיים לא קשה אני מבקשת לדעת האם יש ריח רע מהפה כשיש נסיגת חניכיים? כיצד מטפלים בבעייה של הנסיגה ? האם יש טיפול או ניתוח המטפל בנסיגה? מדוע בכלל יש תופעה כזו? אודה לכם אם תשיבו לי במהרה א

23/01/2014 | 11:18 | מאת: ד"ר אלון סבאון

א שלום אם מדובר בנסיגה בלבד ולא מחלת חניכיים הרי שהטיפול הוא ניתוח להשתלת חניכיים.נסיגה מסוג זה לא גורמת לריח רע מהפה. הסיבןת לנסיגה הן רבות. אני ממליץ להתייעץ עם פריודונט-מומחה למחלות חניכיים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים