היפוך עוברים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

27/10/2004 | 21:30 | מאת: ש.ר

אבקש לקבל מידע אודות הסכנות בהיפוך עוברים ידני

27/10/2004 | 23:36 | מאת:

הסיבוכים האפשריים בהיפוך חיצוני: א. כשלון של ההיפוך. ב. גרימת התכווצויות במצג רוחבי או עכוז. ג. כאבים לא נעימים במהלך היפוך. ד. האטות בדופק עוברי וצורך בניתוח קיסרי דחוף. ה. מקרים נדירים של מות עובר לאחר היפוך. היתרון בהצלחת היפוך - לידה נרתיקית.

27/10/2004 | 23:36 | מאת:

הסיבוכים האפשריים בהיפוך חיצוני: א. כשלון של ההיפוך. ב. גרימת התכווצויות במצג רוחבי או עכוז. ג. כאבים לא נעימים במהלך היפוך. ד. האטות בדופק עוברי וצורך בניתוח קיסרי דחוף. ה. מקרים נדירים של מות עובר לאחר היפוך. היתרון בהצלחת היפוך - לידה נרתיקית.