הרזיה וניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

15/02/2008 | 19:06 | מאת: מיכל פרי

שלום. קראתי כתבה שלכם על " סיבות פיזיולוגיות לאי הרזיה " וכו' ובין היתר היה כתוב על גודש רעלים בכבד . הגיוני בשבילי להניח כי אני סובלת מבעיה זו , ומה שלא היה כתוב בכתבה ואשמח לדעת זה כיצד מטפלים בבעיה זו, כיצד מנקים את הגוף ואת הכבד ושאר המערכת . מה מומלץ . כמו כן יש לי בעיות הורמונליות וכו' . מה עושים במקרה כזה ? אני סובלת מעודף משקל משמעותי . בת 30 . נוטלת תרופות פסיכיאטריות . תודה רבה . מיכל

מיכל שלום את מעידה על מספר בעיות. לגבי ניקוי כבד ניתן בהחלט לבצע ניקוי באמצעות תזונה מלאה ללא סוכר ועל בסיס צמחוני לפחות לשלושה חודשים. בנוסף יש להתאים צמחים ישעזרו לניקוי וניקוז הכבד לדוגמא שימוש ב שן הארי. לגבי הבעיות ההורמונליות יש לאבחן את מקורן דבר שניתן לעשות באמצעות האיבחון האירידיולוגי . נטילת תרופות פסיכיאטריות מעידה על אפשרות להשמנה. בכל מקרה שילוב של איבחון אירידיולוגי וטיפול במקביל ע"י נטורופת מוסמך יוכל לתת לך מענה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה