אבחון מוקדם של גידול סרטני באירידיולוגיה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

31/07/2008 | 17:14 | מאת: מוריה

שלום רומי נאמר לי שאפשר לגלות גידול סרטני באבחון מוקדם בעזרת האירידיולוגיה. האם זה באמת אפשרי? זה חשוב לי כיוון שיש היסטוריה משפחתית. מחכה לתשובתך, מוריה

שלום מוריה ישנם סימנים שמצביעים על חומרת הבעיה כמו: , סימנים אקוטיים , סימנים כרוניים וסימנים דגנרטיביים (טרום סרטני). כמו כן , ישנם סימנים תורשתיים שיכולים להעיד על נטיה גנטית למחלה.

29/10/2008 | 18:07 | מאת: נדב

נעשו מחקרים רציניים על האפשרות לזהות סרטן באמצעות אירידיולוגיה. ניתן לקרוא על כך קצת בקישור הבא http://www.holisticcenter.co.il/archives/100

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה