כתם בקשתית

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

10/06/2015 | 20:56 | מאת: holden

תינוקת כיום בת חודשיים וחצי, בגיל חודש וחצי לאחר החיסון הראשון נתגלה כתם בקשתית ממש מתחת למרכז- האישון, כתם כהה, צבע העיניים כחול אפור הכתם נראה רק בעין אחת, כאמור הכתם נמצא במרכז הקשתית התחתון בסביבות השעה :6, בינתיים רופא ילדים בדק התינוקת ויש לה תור רק בעוד חודש, אשמח לחוות דעתך באשר לכתם

הי הולדין, טוב לבדוק אצל רופא שהכתם תקין. כתם כהה סביר להניח בצבע חום מעיד על נטיה לחולשה גנטית של הכבד שמשפיעה על הרגל (הרגל נמצאת בשעה שש). רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה