כתם לבן צהוב כמו כתם שמן על הלבן של העין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

14/09/2014 | 17:40 | מאת: מה לעשות

בעיניים אפורות ירוק כחול וחום. יש גם קו שקוף סביב הלבן של העין כאילו אני מרכיבה עדשות. מה הסימנים המכוערים האלה אומרים? ומה לעשות כדי שהם לא יחמירו ויכערו אותי עוד יותר?

היי, נראה לי שאת מדברת על פטריגיום שנוצר כתוצאה מעיבוי של לחמית העין. רקמה זו יכולה להשאיר שנים ועשרות שנים באותו הגודל ולפעמים היא יכולה לגדול ולטפס על פני הקרנית ובמצב זה מסירים אותה על ידי ניתוח. את מתארת עין מעורבת בצבעים. הלבן השקוף מסביב לעין התחלה של טבעת כולסטרול.

20/09/2014 | 22:42 | מאת: מה לעשות

אני לא יכולה לעשות ניתוח. מאיזה מקור זה בא? זה ממש סמוך לצבע של העין. אולי אוכל לטפל בבעיה לפני שהיא תעוות את המראה שלי...

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה