איבחון דרך אירידולוגיה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

16/06/2014 | 21:27 | מאת: ורד

לפני כמה שנים הלכתי לאיבחון דרך אירידולוגיה. ונראה לי מוזר מאד נדרשתי להביא בדיקות דם ולכתוב את כל הבעיות הרפואיות. וזאת לפני שצילמה לי את העין. זה נראה לי מוזר. ונראה לי שאכלתי אותה. אם יש איבחון דרך העין אז למה מבקשים בדיקות רפואיות ומילוי שאלון על מחלות. מה דרך העבודה שלך? דרך אגב שלמתי סכום מכובד ולא קבלתי שום דרך. חוץ מקלטת.

שלום ורד, מטרת האבחון האירידיולוגי זה טיפול מדויק בבעיה . ניתן לראות את מקור הבעיה שאת סובלת ממנה שלא רואים בבדיקות הקונבנציונליות אלא בקשתית העין, לטפל בבעיה באופן מדויק יותר כמו תזונה, סוג צמחי המרפא, מצב נפשי , חולשות גנטיות ועוד דברים שלא רואים בתשאול ובבדיקות הדם. לסיכום המטרה של האבחון היא טיפול ולכן התשאול מקצר דברים ומתמקדים איך לטפל בבעיה דרך הנתונים של קשתית העין. רק בריאות (:

16/11/2014 | 08:32 | מאת: מישהו שמבטל היום איבחון

אם אפשר לדעת הכל דרך גלגל העיניים למה אני צריך לציין את כל המחלות או סימפטומים שמהם אני סובל בדיקות דם? כל זה נשמע תמוה באוזניי

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה