אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

29/10/2013 | 12:01 | מאת: רננה

שלום רב ילדי בני העשרה נולדו עם אסטמה של העור, שהחמירה מאוד בחודשים האחרונים. ניסינו הומאופתיה, דיקור סיני, נטורופתיה, ולא עזר. רופאת האלרגיות אמרה שלמרות שהם אלרגיים מאוד (בדיקת דם) אי אפשר לעשות בדיקת אלרגיות במצב התקף, מכיוון שהבדיקות יראו שהם אלרגיים להכול. צלצלתי למטפלים נוספים וכל אחד מבטיח שהוא יפתור את הבעיה. לא יודעת לאן לפנות, הם לא ישנים בלילות מרב גרד חריף והעור פצוע. מה לעשות? אודה מאוד לעצתך.

היי רננה, האם הילדים בני עשר שנים או חודשים. אני לא מטפלת בתינוקות. אם הם בני עשר שנים ניתן לעזור לילדיך על ידי טיפול נטורופתי הטיפול כולל שינוי בתזונה ו טיפול במערכת העיכול ומריחת משחה טבעית להרגעת העור. כנטורופתית ואירידיולוגית ראיתי שמקור הבעיה הוא במערכת העיכול. בהצלחה :)

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה