בעיות בשינה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

04/04/2013 | 18:39 | מאת: אני34

כבר הרבה שנים שיש לי בעיות בשינה. לפי שיחה עם אדם שמבין בתחום, אך הוא אינו רופא, הבנתי שהבעיית שינה שלי נובעת מבעיה חשמלית במוח. (ולא מהפסקות נשימה). כדי לבדוק את זה צריך לעשות בדיקת שינה מלאה שכוללת את בדיקת ה - EEG. בדיקת ה - EEG, בודקת את המוח בקשר לשינה, ומדובר על משהו שקשור לחשמל או להולכה של החשמל במוח או למוח. מכיוון שאני לא חובבת של הרפואה הקונבנציונאלית בדברים עדינים כאלו כמו המוח, רציתי לשאול אותך אם את יכולה לבדוק את אותו הדבר דרך העיניים, בשיטת האירידיאולוגייה. וכן גם לטפל בכך בשיטה טיבעית. אשמח לקבל תשובה.

היי אני, הייתי ממליצה לך לעשות את הבדיקה הקובנציונאלית ולאחר מכן להגיע אלי ולראות דרך האבחון בקשתית העין כיצד ניתן לטפל בבעיה. גם אם הבדיקות יראו שהכול תקין יש לבוא לאבחון ולראות מה קורה בגוף שלך שמונע ממך לישון. (ניתן לראות דברים בעין שלא מתבטאים בבדיקות) שיהיה בהצלחה

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה