בעיות בשינה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

04/04/2013 | 18:39 | מאת: אני34

כבר הרבה שנים שיש לי בעיות בשינה. לפי שיחה עם אדם שמבין בתחום, אך הוא אינו רופא, הבנתי שהבעיית שינה שלי נובעת מבעיה חשמלית במוח. (ולא מהפסקות נשימה). כדי לבדוק את זה צריך לעשות בדיקת שינה מלאה שכוללת את בדיקת ה - EEG. בדיקת ה - EEG, בודקת את המוח בקשר לשינה, ומדובר על משהו שקשור לחשמל או להולכה של החשמל במוח או למוח. מכיוון שאני לא חובבת של הרפואה הקונבנציונאלית בדברים עדינים כאלו כמו המוח, רציתי לשאול אותך אם את יכולה לבדוק את אותו הדבר דרך העיניים, בשיטת האירידיאולוגייה. וכן גם לטפל בכך בשיטה טיבעית. אשמח לקבל תשובה.

לקריאה נוספת והעמקה

היי אני, הייתי ממליצה לך לעשות את הבדיקה הקובנציונאלית ולאחר מכן להגיע אלי ולראות דרך האבחון בקשתית העין כיצד ניתן לטפל בבעיה. גם אם הבדיקות יראו שהכול תקין יש לבוא לאבחון ולראות מה קורה בגוף שלך שמונע ממך לישון. (ניתן לראות דברים בעין שלא מתבטאים בבדיקות) שיהיה בהצלחה

20/01/2014 | 12:33 | מאת: אסתר

שלום אני במשך הרבה מאוד שנים כ-30 שנים לא הרגשתי מה זה לישון.היה לי קשה להרדם,לא יכולה לנוח אף פעם בצהריים גם אחרי לילה ללא שינה ועוד תמיד הייתי מאד מתוסכלת מזה ומלראות אנשים נרדמים באור ובכל מקום ישנים עמוק וכו'. מה שעזר לי זה ויטמין bקומפלקס בהתחלה. לאחרונה הייתי בטיפול אצל אורה גולן בענינים אחרים לאו דווקא שינה בטיפול הראשון אצלה באותו יום כ"כ רציתי לישון שבקושי החזקתי את עצמי נרדמתי ברכבת בבית בצהריים וגם בלילה דבר שלא קרה לי כמור מזה 30 שנים פשוט מדהים. תודה לאל מאז אני ישנה נורמלאלי.מאד ממליצה עליהם.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה