צריכה סירופ אגבה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

18/10/2012 | 13:29 | מאת: טל

הי רומי, לאחרונה נתקלתי בלא מעט כתבות שמדברות על החשש משימוש בסירופ אגבה היות ולא ברור מהו תהליך המיצוי שלו ועד כמה הוא נקי. אני כרגע בהריון וצורכת אגבה להכנת משקאות ומאפים, אני אשמח לשמוע את עמדתך לגבי צריכה אגבה בכללי ובמיוחד בהריון. תודה , טל

הי טל, אכן הדעות חלוקות בקשר לאגבה. האגבה המומלצת היא אגבה כחולה אורגנית, בעלת אינדקס גליקמי נמוך, PH הנמוך שלה הופך את האגבה ליציבה ומונעת תסיסה. כדאי בפתיחת הבקבוק לשים את האגבה בקירור. לשאלתך אם זה עונה לקריטריונים שציינתי אז היא מתאימה גם להריון.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה