חולון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

03/08/2012 | 06:39 | מאת: סמדר

התחלתי עם שיעול לפני חודש וחצי טופלתי באנטביוטיקה ואנילציות שלא עזרו לאר מכן קיבלתי תרופת סטרייד שעזר לי לישון עכשיו כמעט ואין לי שיעול אך בלילה אני לא מצליחה לישון ללא תרופת סטרייד מתעוררת כמה פעמים בלילה עם תחושת מחנק בגרון ואני לא יכולה לנשום איך אוכל להתגבר ללא תרופות?

היי, הרבה פעמים בעיית שיעול יכולה להיות בעיה של אלרגיה או בעיה של חולשת כבד דבר שניתן לראות דרך קשתית העין או ריפלוקס. הייתי ממליצה לך להוריד מהתזונה שלך מזונות המכילים גלוטן כמו חיטה, שיפון וכוסמין. לבדוק אצל הרופא שאין בעית ריפלוקס. ואם זה לא עזר אז ללכת לאירידיולוג ונטורופת.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה