אבחון- סכרת

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

15/07/2012 | 20:12 | מאת: סיוון

היי רומי, אמא שלי אובחנה כחולת סכרת עם רמה של 215, של גלוקוז. הדיאטנית המליצה לה לאכול מנות קטות 7-6 פעמים ביום. (כמובן דלת סוכרים). אמי מאוד אוהבת סוכרים. האם מותר לה אגבה? איזה "מתוקים"/ מנות אחרונות את ממליצה לה? (דוגמת חלבה). מה מומלץ לאכול כמנה בצהוריים, שגם תשביע וגם תהיה בריאה. ובכלל איך ניתן לגרום לה להפסיק או לפחות להפחית עם האהבה שלה לסוכרים ומתוק? תודה רבה על העזרה, מדהימה אחת!!!

היי סיוון, אנשים חולי סוכרת מפתחים התמכרות לסוכר, ולכן אמא שלך צריכה לעבור גמילה וכשעוברים גמילה לא ניתן לאכול סוכרים פשוטים. ניתן לעזור בתוספי מזון בתקופה של הגמילה מסוכר. ניתן לתת לה כף אגבה ביום ולערביב את האגבה עם טחינה ואז יהיה לה ממרח חלבה. לקנות עוגיות שיפון שממותקות במיץ תפוחי עץ. בהצלחה:)

16/07/2012 | 12:09 | מאת: סיוון

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה