נוזלים באזניים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

10/03/2012 | 22:01 | מאת: יעל

לפני כחודש היתה לי ברומכיט וקיבלתי אנטיביוטיקה. לפני כשבוע נסתמה לי אוזן ימין,רופא אף אוזן גרון קבע שיש לי נוזלים באוזן הימנית,קיבלתי סינופד לייבוש הנוזלים. עבר שבוע והבעיה לא נפתרה. מה דעתך עלי לעשות? אודה על תשובתך המהירה.

היי יעל, הייתי ממליצה להוריד מזונות מיצרי ליחה כמו:מוצרי חלב, בוטנים, קמח לבן, שוקולד ופירות הדר. מומלץ לקחת סמבוסק שחור וארכינציאה. ולתוך האוזן מומלץ להשתמש בנרות הופי. בהצלחה, רומי

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה