מחיר שלא מתאים לכל כיס

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

01/03/2012 | 15:51 | מאת: אוריה

שלום רב. רציתי להתייעץ. פניתי לאירדיולוג מסויים ובקשתי לאבחן את בתי הקטנה. בטלפון נאמר לי מחיר מאוד מוגזם לטעמי (קרוב ל-900 ש"ח) לפגישה הראשונה)לפגישה שניה שבה מתחילים טיפול המחיר הוא כמעט 600 ש"ח. אינני יודעת למה מצב זה הוא כך..לא כולם יכולים לעמוד בסכום כזה. שאלתי היא: האם כל הנוגעים למקצוע דורשים סביב סכום זה או שיש בינהם גם מטפלים "היורדים אל העם" בסכום שפוי (שגרם לי קצת לפקפק בכוונותיו של המטפל שבמקרה גם נושא תעודת רופא בנוסף). מאוד כואב לי שאצטרך לוותר על כך לזמן אחר. אני מאוד מאמינה בכל הרפואה האלטרנטיבית ואצל בתי המקרה מאוד רציני. האם ישנו פיקוח כלשהו בעניין? תודה רבה ויום מקסים.

היי אוריה, הסכומים למפגש ראשון נעים בן 450ש" ועד 800ש"ח. למפגש שני ומעלה הסכומים נעים בן 250ש"ח ועד 400 ש"ח. תמיד ישנם יוצאי דופן שגובים מחרים יקרים יותר. אין פיקוח מחירים. סוף שבוע נעים

03/03/2012 | 08:14 | מאת: קמי

אוריה שלום, הרשי לי להמליץ לך על רונית גריאני (חיפה), מאבחנת ותיקה ומנוסית בשיטת האירידיולוגיה וטיפול נטורופתי. נעזרתי בה לשביעות רצוני, לאחר אבחון וממשיכה בטיפול תחזוקה לגוף ולנפש. אלא אם את חיפאית ופרבריה...?!

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה