אירדיולוגיה ד"ר יונה גרין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/02/2012 | 13:40 | מאת: שירה

היינו אצל ד"ר יונה גרין באבחון ויצאנו מאוכזבים ביותר. לא חידשו לנו דבר, ואפילו היא בדקה ביסודיות את גלגל העין. המחיר היה גבוה ביותר ללא תמורה ...

21/02/2012 | 13:43 | מאת: שירה

ישנה טעות בהקלדה קודם... המטפלת אפילו לא בדקה את העין ולא בחנה לעומק את העין. היא צילמה את העין במצלת פוג'י, העבירה למחשב שלה, ובזה הסתיים תהליך הבדיקה. את כל הסיפורים היא פשוט אמרה בלי קשר לעין שצולמה.... כמו כן יצאנו ללא כל מסקנה או אבחנה או עצה... כל מה שאמרה היה כוללני ולא יעיל. חבל על הטירחה והכסף..

היי שירה, אבקש ממך לא לפרסם חוות דעת אל אירידיולגית אצלי בפורום. זה לא המקום לחוות דיעה על טיפול אצל מטפל אחר. הפורום נועד לאנשים שיש להם שאלות בריאותיות.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה