כבד שומני

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

08/12/2011 | 07:52 | מאת: צביה

שלום רומי, אודה לך מאד אם תוכלי לפרט מה הם המזונות המומלצים לנקיון הכבד. אם תוכלי לפרט בנדון, תעזרי להרבה מאד אנשים. תודה ויום טוב.

היי צביה, התזונה בניקוי כבד צריכה להיות כמעט על בסיס צמחוני, פעמיים בשבוע עוף(לא חייב), פעמיים בשבוע דג(לא חייב) ירקות, תפוח עץ ואגס, דגנים מלאים, עדשים ומש. אסור לאכול בתקופת הניקוי:ביצים, בשר בקר , מוצרי חיטה:סולת, לחם, פסטות, בורגול, קוסקוס. מתוקים: עוגות, סוכר, ממתקים, שוקולד. אוכל מעובד:חומרי שימור, צבעי מאכל וכדומה

19/12/2011 | 10:30 | מאת: צביה משעל

תודה יקירה על תגובתך. אכן כך אמרו לי למעט שני חלבוני ביצה ליום ופעמיים בשבוע ביצה שלמה. אני כבר מרגישה הקלה. תודה לך יקירה. תבורכי

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה