טיפול במגרנות באמצעות אבחון אירידולוגי

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

29/07/2011 | 15:30 | מאת: אק

שלום רב בתי בת ה-15 החלה לסבול ממיגרנות לפני כשלושה חודשים. לאחר בדיקות מקיות שללו דברים אחרים והוחלט שמדובר בסטטוס מיקגנה- מיגרנה שנמשכת תקופות ארוכות. היא מטופלת בתרופות אולם השיפור לא מגיע. שאלתי , האם יש אפשרות לטפל במיגרנה בתחום שבו את עוסקת? מה הסיכויים שמצבה ישתפר? תודה אק

היי אק, בהחלט ניתן לעזור במגרינות דרך האבחון והטיפול האירידיולוגי. ניתן לראות בעין את מקור בעית המגרינה שלא תמיד מופיעה בבדיקות הדם.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה