את מדהימה!! תודה על הכל!! שאלה קטנה..

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

28/06/2011 | 12:24 | מאת: yafit

היי רומי, מה שלומך? קודם כל, רציתי להגיד תודה ענקית!! אישית ממני, עברתי את הניקוי במשך שלושה חודשים ומאז אני בן אדם שונה, מודע למזון שלו, לגוף שלו ולעצמו! ותודה רבה משירי, היא בחודש שישי!! (בזכותך יהיה בעולם הזה יצור יפה, ומתוק)!! את מדהימה!!! יש לי שאלה קטנה, חברתי הטובה רותם, מתחילה דיאטה של שומנים, ע''י תוסף הורמוני הנקרא HCG שהוא ההורמון שמופרש בתחילת ההריון, ברמה גבוהה, וגורם לפירוק מוגבר של שומנים (הזנה לתינוק), ודיאטה הזו היא מנועה מלאכול אוכל עם פחמימות וסוכר. השאלה היא, איזה אוכל היא כן יכולה לאכול.. (האם מותר לדוגמא בורגול?, האם הוא נחשב כפחמימה?). אני אשמח אם תרשמי לי איזה סוגי אוכל מותר לה לאכול! יום מקסים, עם אנרגיות טובות! יפית

היי יפית, כמעט בכל דבר יש פחמימות, בירקות, קטניות עדשים וסוגי שעועית. נראה שהדיאטה הזאת עובדת עם חלבונים מהחיי כמו בשר בקר, עוף, דגים ומוצרי חלב.

28/06/2011 | 13:49 | מאת: yafit

יש לך המלצות למגוון האוכל, שכן מותר לה לאכול? תודה רבה!

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה